Aku, ramadhan dan sesi penyusuan

Yup ari ni ari ke-2 aku berpuasa. Walaupun menyusu aku tetap gagahkan juga untuk mengerjakan ibadah berpuasa…cehhh mcm tak ikhlas je ^_^ Badan msh btahan sehingga jam di desktop ni menunjukkan 4.18pm hehe. Semalam 1st puasa msh bersemangat jgk tp dh dekat sejam nk berbuka 2, bdn dh rs menggeletar, bila nk buka rs mcm nk menangis je suap nasi dlm mulut huhu…..nasib jejaka idaman dh siap2 msak hehe, salute to him sbbnye dpt tolong msak since aku blk lmbt. Mudah-mudahan permudahkan la untuk aku meneruskan ibadah puasa n kewajipanku ini…….semangat msh cekal & especially susu msh ada wlupun agak merudum skit n disbbkan itu sesi mengepam dh di’up’kn dr 3 kali ke 4 o 5 kali sehari. InsyAllah semoga dipermudahkan semuanya. Dan yang pasti puasa kli ni byk memerlukan kekuatan mental n fizikal ku.

Boleh x nk kte x sabarnye nk blk raya sbbnye tahun ni tak jd blk hometown en suami wakaka……rs cam best giler hahaha, so dptlh bersenang lenang di kampung ngn mak hehe…..ppsssttttttt hrp2 en suami tak bau perasaan hapy yg amat sgt ni hehe 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s