Sakit belakang

Serius badan aku sakit gila, semalam tak boleh tido, mengerang kesakitan, tak pnh2 rs sesakit belakang mcm ni……dulu ms mengandungkan Qilah, tak le mcm ni. And lagi 1, bby ni cepat sgt besar, baru 19 minggu (msuk nak msuk 5 bulan) suma bdk opis dok tny aku, jalan dh tak larat, dh brp bulan? terkencing2 xyah crita, mmg muka aku je la yg sllu tcongok kt toilet. Aduh, keletihan mmg memuncak skrg ni, mmmm adakah sbb aku mop dapur smlm? sllunya tak le sesakit mcm ni 😦 Tue la padan muka, husband kata tak pyh wat, degil, nk juga mop dapur, kan dh sakit badan.Skrg sape yg rs sakit, aku jgk kn, leps 2 sibok mengadu sakit blkg ngn husband, padan muka.

Skrg ni dh nk msuk 5 bulan, rs mcm seram sejuk je bila fikir dh nk dekat due ni. Seram le sbbnye tak tau mcm mn plk keadaannya bersalin anak kedua ni kn. Ada yg bercerita anak kedua ni mudah bersalin. Tapi serius aku mcm tak tau dh mcm mn pgalaman aku bersalin anak sulung dulu. Tak mo ingat sbnrnya sbb takut. Yup, aku mmg takut. Semoga dipermudahkan segalanya 🙂 Dont think too much org kata, nnt mcm2 plk yg jd. Next week g checkup as usual, harap2 kli ni pn ok, dulu ms mengandungkan Qilah, Hb sllu sgt rendah, leps 2 gagah le mkn kerang n sayur bayam sllu (sbbnye tue yg aku boleh mkn, hati2 suma bagai jenis ni tak makan, x pandai mkn actually hehe) Now dr 1st checkup Hb ok 🙂 good.

Nak update gmbr tkini but tenet ni slow gila, maklum ler curi waktu office. Skrg ni tgh curi waktu office hahaha jahat aku. Takpelah anggap je xda org perhati hehe…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s