Tong BT

Ari ni berjalan seperti biasa. Aku tak menang tangan nk duduk la, asyik nk buang air kecil je……mmmmmmm. Pagi tadi dh kuar kilang, ptg ni nk kuar lg huhu, tetiba dpt call dr Pn Saodah (org KA) kta ari ni meka nk collect BT kt premis. So nak taknak kenelah p kn, at least Jabatan ade semasa proses pemindahan tersebut. Insyallh ari ni boleh settle kot, alamatnye balik lmbt ler ari ni, nsib bek en suami keje pagi minggu ni, so bolehlah amik Qilah kt nursery, klu x berkampung Aqilah kt nursery tunggu mak dia amik hehe.

Pepagi lg, adelh sorg mamat opis ni yg mmg tak kurg kuat gosipnye, alamak klu dia terbaca post ni mmg habis aku kene balik. Dok kt depan meja aku then kate kt aku, “Tak sangka ko jd tong BT lg”. Tong BT dia gelar aku, awat badan aku ni dh cam tong BT ke, istilah tak tahan. sian aku kn 😦

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s