Baru ade masa

Sejak balik dr kursus asyik sibuk le konon memanjang. Actually aku je yg menyibukkan diri, keje kt table ni dh belambak2, mood kerja tak datang lg, ape taknye, msuk opis dr isnin smp ari ni jumaat asyik xde kt meje je, kuar ke sana, ke sinun n ke mana nth. And skrg ditambah plk fail2 yg dilonggokkan kt tepi pintu ni, kononnye nk 2gu meeting fail bru settlekn, alamat berkulat ler fail2 kt tepi pintu aku ni smp 3S jalan hehe…..mengarut jee n3 tghari ni.

Nk crita ttg Qilah budak kecik kt rumah aku sbnrnye, skrg ni dh pndai nk berus gigi sblm tido, hehe lawak bila ingt peristiwa smlm……suh msuk tdo dia xnk, ckp lg sekali pun xnk. Alih2 dia ckp “gigi” smbil tunjuk n jln tepi pintu toilet, oooo nk berus gigi dulu ye sayang, apalah mak yg ajar dulu tp mak yg lupa…….^_^ leps dh berus gigi suh msuk tido g, bru dia menapak ke bilik, bgtau amik bantal dia yg ade kt dpn tv, di ambiknye leps 2 msuk bilik. Ala sweet plk smlm bila ingat hehe……beso dh anak mama, leps ni mst tlg mama jga adik ye, harapan dr ibu yg merantau (katenya nk berpantang sendiri kt Penang), insyallah dipermudahkan semuanye. Semoga aku ade kekuatan untuk semua ni, dgn harapan bantuan husband ^__^.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s